Castellano

El PSPV aposta per liderar el futur govern d'Orpesa "com han decidit les urnes"

El PSPV aposta per liderar el futur govern d'Orpesa "com han decidit les urnes"
  • L'alcaldable María Jiménez s'obri a pactar amb altres formacions i anuncia que continuaran mantenint contactes amb la voluntat de donar estabilitat al municipi

La candidata del PSPV a l'alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, ha expressat la seua voluntat de liderar el futur govern per a "continuar amb el treball encetat l'any 2019 i millorar el nostre poble". En aquest sentit, l'alcaldable i líder socialista ha anunciat que, com a força municipal més votada, "tenim la voluntat de formar un executiu que cumplisca amb el mandat de les urnes i continue amb el progrés d'Orpesa".

"Anem a fer tot el possible per a donar estabilitat i certesa al municipi d'Orpesa i treballar per formar un govern municipal que només tinga com a objectiu el benestar i creixement del nostre poble". Així, l'alcaldable ha destacat que, a hores d'ara, no hi ha res tancat i, per tant, "continuarem dialogant amb la resta de partits".

Jiménez ha destacat que "és evident que en aquests quatre anys l'equip de govern format per PSOE i Ciudadanos ha millorat Orpesa en totes les àrees de manera conjunta en la coalició. Hem situat el nostre poble en el lloc que es mereix i així ho volem continuar fent". Així, la dirigent del partit del puny i la rosa ha explicat que en les darreres setmanes s'han mantingut contactes amb les diferents forces polítiques. Per una part amb Compromís, "qui està decidint si vol entrar a formar part del govern", i també amb Ciudadanos, "qui ha demanat dos anys d'alcaldia". "Aquesta mateixa vesprada continuarem amb la ronda de reunions per a definir el full de ruta del pròxim govern". D'altra banda, Jiménez ha afirmat que al llarg d'aquests dies s'han mantingut contactes amb el Partit Popular per conéixer la voluntat de pactes de la resta de formacions.

Pujar