Castellano

El PP proposa soterrar les vies del tren a Oropesa

El PP proposa soterrar les vies del tren a Oropesa
  • L'alcaldable es compromet a defensar davant el Govern d'Espanya la regeneració de la costa i protegir el litoral de l'erosió que encoratja el PSOE

  • Rafael Albert projecta una Oropesa Bonica “perquè volem un poble net, amb jardineria, mobiliari i reparacions adaptades a les demandes dels nostres veïns”

MÉS FOTOS
El PP proposa soterrar les vies del tren a Oropesa - (foto 2)
El PP proposa soterrar les vies del tren a Oropesa - (foto 3)

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia d'Oropesa, Rafael Albert, ha anunciat que a partir del 28 de maig iniciarà els tràmits per a soterrar les vies i garantir “una Oropesa lliure del trànsit ferroviari que creua el municipi”.

El projecte “és ambiciós”, però “estic decidit a iniciar les converses per a aconseguir-lo, perquè és una demanda de tots els ciutadans i volem que Oropesa siga allò que mereix ser”. Un municipi “humà, accessible, agradable i còmode per als ciutadans, que convide al passeig i a la trobada, i és evident que les vies del tren condicionen aquests objectius”.

En paral·lel, Rafael Albert anuncia la redacció d'un nou Pla General d'Ordenació Urbana que definisca “l'Oropesa del futur que tots volem”. “I entre tots, desitgem iniciar un procés que ens permeta perfilar un municipi per a les pròximes generacions, adaptat, còmode i accessible per a tots”.

Albert, que demà celebrarà a les 21.00 hores l'acte de tancament de campanya amb l'actuació del grup Paradita Flamenca com a teloner del míting, defensa “l'opinió dels meus veïns per a caminar cap a l'Oropesa Bonica que ens mereixem”. I en aquest punt projecta el condicionament del poble, les platges i totes les urbanitzacions amb un pla integral de neteja, jardineria i mobiliari que recupere la bellesa d'aquest gran municipi”.

Així mateix, Albert també pretén regenerar les platges i protegir el front marítim amb la inversió que frene l'erosió socialista que s'enceba en la costa. Tot això, sense oblidar “la necessària creació de noves places d'aparcament públic, així com l'obertura del vial del Barranquet”.

Aquest 28 de maig “tenim l'oportunitat de transformar la nostra localitat, concentrant el vot útil en el PP i apostant per un programa de govern responsable i realista, que escolta i garanteix la participació, i que treballa per a millorar un municipi que és una joia”, ha rematat Albert.

Pujar