20 de gener de 2021 20/1/21

María Jiménez (PSPV-PSOE) impulsarà la creació d’un Consell de Turisme a Orpesa

María Jiménez (PSPV-PSOE) impulsarà la creació d’un Consell de Turisme a Orpesa - (foto 1)

    La candidata socialista a l'Alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, ha avançat que inclourà en el seu programa electoral la creació d'un Consell Municipal de Turisme “que servisca d'estímul per a potenciar un sector tan rellevant per a la nostra economia local”.

    L'alcaldable ha assegurat que aquest nou òrgan suposarà “un gir de 180 graus” en la planificació de les polítiques turístiques, ja que “per primera vegada es consensuaran amb tots els agents implicats”. En opinió de Jiménez, “en sumar diferents sensibilitats construirem un projecte turístic més fort alhora millorarem el posicionament del nostre poble en el pla turístic nacional i internacional”, ha manifestat.

    “Comptem amb recursos naturals de primera qualitat, com són les nostres platges, recursos històrics entranyables, amb infraestructures públiques adequades i amb agents privats qualificats per al desenvolupament i enfortiment de diferents tipologies turístiques. Per això treballarem conjuminant tant al sector públic com el privat, creant el nostre propi relat i un producte turístic únic”, ha declarat.

    "Si al Sol i a les nostres magnífiques platges li sumem el patrimoni històric, cultural i gastronòmic i ho posem tot en valor, llavors serem un municipi turístic únic", ha finalitzat.

    Pujar