Castellano

María Jiménez anuncia un pla de regeneració urbana per a adaptar Orpesa a les necessitats de les persones

María Jiménez anuncia un pla de regeneració urbana per a adaptar Orpesa a les necessitats de les persones
  • La candidata socialista a l'alcaldia destaca la reforma estructural dels jardins de les Amplàries i la finalització del Barranc de la Rampuda

La candidata del PSPV a l'alcaldia d'Orpesa, María Jiménez, ha presentat el seu projecte per a la regeneració urbana del municipi. Un pla que pretén regular el gran creixement que ha experimentat Orpesa en els últims anys. Així, Jiménez ha explicat que "és més necessari que mai establir un full de ruta per a treure tot el potencial del municipi amb canvis que milloren cada zona i que creen espais millors per a les famílies".

Com a mesura estrela, la candidata socialista ha posat el focus en la reforma estructural dels jardins dels Amplàries. A més, Jiménez ha destacat la finalització del Barranc de la Rampuda, 'el Barranquet', "per a solucionar els problemes que hi ha quan plou, però també per a unir dos espais dividits actualment per un barranc abandonat pel PP durant més de 12 anys".

Dins del pla també s'inclouen l'embelliment de tot el municipi, la rehabilitació, revitalització i consolidació del Barri antic, la conversió en zona de vianants de la Plaça Major, la conversió en zona de vianants del Carrer Teruel "per a crear un bulevard per a les persones i el comerç", i la transformació del solar del Carrer Pou de Porcar en una zona per a pícnics amb barbacoes, un espai infantil, parc caní i zona d'aparcament. D'altra banda, Jiménez ha remarcat la seua intenció de finalitzar el polígon industrial "per a poder atreure empreses que generen millors i més ocupacions de qualitat".

"El Partit Popular es va oblidar durant anys de les persones. Per això a partir del 28 de maig, amb el PSOE a l'Ajuntament, desplegarem un ambiciós pla que situe a Orpesa a l'altura de les grans ciutats", ha finalitzat.

Pujar