Castellano

El nou govern d'Oropesa tira a caminar: així queden les primeres delegacions

El nou govern d'Oropesa tira a caminar: així queden les primeres delegacions
  • Aquest matí s'han reunit els portaveus de PP, Ciutadans i Vox per a establir les directrius de la nova legislatura

El govern municipal d'Oropesa, format per Partit Popular, Ciutadans i Vox, ha mantingut aquest matí a l'Ajuntament la primera reunió de treball després de constituir-se la corporació municipal dissabte passat. Com ja va informar elperiodic.com, Araceli de Moya (Ciutadans) serà l'alcaldessa els dos primers anys de legislatura i Rafael Albert (PP), la segona meitat del mandat.

Després de visitar als funcionaris i treballadors de la casa, els tres portaveus s'han reunit per a veure quines àrees portarà cadascun. Així, la distribució quedarà d'aquesta manera:

Els dos regidors de Vox s'encarregaran de Cultura i Educació; Rafael Albert serà regidor d'Hisenda, Turisme i Policia; mentre que Araceli Peris portarà Urbanisme, Obres Públiques, Medi Ambient, Urbanitzacions, Participació Ciutadana, Comerç, Desenvolupament Local, Ocupació, Emprenedors, Tecnologia i Innovació, i Comunicació.

Dimecres que ve els tres portaveus tornaran a reunir-se, aquesta vegada amb el secretari municipal, i la resta dels regidors de l'equip de govern per a distribuir la resta de les regidories.

De Moya ha assegurat que aquesta nova legislatura “per a mi significa continuïtat”, atés que va ser alcaldessa durant els dos últims anys de la legislatura anterior on va compartir govern amb el PSPV-PSOE, encara que “tenim molta il·lusió” i més de cara a l'estiu l'activitat del qual està pràcticament organitzada.

Pujar