Castellano

El festival A RAS! baixa el teló a Orpesa amb una primera edició que ha omplit el nucli antic de teatre, dansa i circ

El festival A RAS! baixa el teló a Orpesa amb una primera edició que ha omplit el nucli antic de teatre, dansa i circ
  • Un total de nou companyies han fet gaudir al públic amb obres diverses que han provocat tot tipus d’emocions entre els assistents

El municipi d’Orpesa ha tancat aquest diumenge la primera edició del festival d’arts de carrer A RAS!, un esdeveniment que ha omplit durant tres jornades diversos punts del casc antic de la localitat d’espectacles teatrals, dansa i circ, entre altres disciplines. Companyies tant de la Comunitat Valenciana com d’altres regions d’Espanya han fet gaudir al públic amb peces molt diverses que han provocat tot tipus d'emocions entre els assistents.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, s'ha mostrat molt satisfet amb l'afluència de públic en aquest nou festival: “La gent ha demostrat que té moltes ganes d'eixir al carrer per a passar-ho bé i oblidar-se una mica de tota la situació sanitària i social que vivim des que va començar la pandèmia". En aquest sentit, Tamborero ha ressaltat que el festival “ha atret a nombrosos visitants vinguts de diferents punts de la Comunitat”.

Així mateix, el munícipe ha volgut destacar que gràcies a la celebració del A RAS! els veïns del municipi han tingut l'oportunitat de descobrir noves disciplines artístiques i, sobretot, “han aprés a deslligar dos conceptes que res tenen a veure entre sí, com són el teatre de carrer i el teatre infantil”. Amb tot, la intenció de l'Ajuntament és consolidar aquest festival, per la qual cosa ja estudien celebrar una segona edició.

Un total de 9 companyies i 11 representacions han permés al públic gaudir de diferents espectacles que han tingut com a escenari diferents places del centre urbà amb la finalitat de poder controlar més fàcilment els accessos i garantir en tot moment la seguretat del públic i el correcte compliment de les normes enfront a la Covid-19.

Pujar