24 d’octubre de 2020 24/10/20

Detingut per assaltar cinc habitatges de segona residència a Oropesa

Detingut per assaltar cinc habitatges de segona residència a Oropesa - (foto 1)
  • El detingut va ser sorprés “in fraganti” per la Guàrdia Civil mentre tractava de cometre el fet delictiu

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 39 anys d'edat com a suposat autor d'un delicte continuat de robatori amb força a l'interior de cinc domicilis utilitzats com a segones residències en la localitat d'Oropesa.

La Guàrdia Civil va realitzar diverses investigacions i perquisicions per a esclarir els robatoris en interior de diversos domicilis emprats com a segones residències en els quals durant la matinada del passat 24 de març, el suposat autor havia accedit a quatre dels domicilis situats en la mateixa urbanització, forçant els panys i arribant a fracturar la porta d'accés a l'habitatge en alguns casos.

Després de la realització d'una primera inspecció es va trobar una llima doblegada amb evidència d'haver sigut utilitzada per a violentar les portes de les cases, continuant amb la investigació per a la localització de l'autor dels fets.

Durant aqueixa mateixa vesprada, la Guàrdia Civil va rebre una trucada informant que en la mateixa urbanització hi havia una persona intentant forçar la porta d'accés a un domicili, per la qual cosa es van traslladar immediatament al lloc del requeriment, observant la mallorquina d'alumini forçada a l'altura del pany amb unes osques amb algun objecte tipus tornavís, obrint la doble fulla d'alumini que dóna accés al menjador de l'habitatge, sorprenent a l'interior un home, agafant objectes de l'interior, procedint a aqueixos moments a la seua detenció per un delicte de robatori en interior de cinc habitatges.

S'ha pogut posar en coneixement els fets esdevinguts als propietaris dels habitatges, tenint algun d'ells la seua residència habitual anara de la província.

El detingut juntament amb les diligències instruïdes han sigut posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 4 de Castelló

L'actuació ha sigut duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil d'Oropesa.

Pujar