Castellano

Araceli de Moya, de Ciutadans, nova alcaldessa d'Oropesa

Araceli de Moya, de Ciutadans, nova alcaldessa d'Oropesa
  • D'aquesta manera es compleix l'acord amb el PSPV-PSOE per a compartir l'alcaldia en aquesta legislatura

MÉS FOTOS
Araceli de Moya, de Ciutadans, nova alcaldessa d'Oropesa - (foto 2)
Araceli de Moya, de Ciutadans, nova alcaldessa d'Oropesa - (foto 3)
Araceli de Moya, de Ciutadans, nova alcaldessa d'Oropesa - (foto 4)

La coordinadora autonòmica de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, María Muñoz, ha donat suport hui a Araceli de Moya en la seua presa de possessió com a alcaldessa d'Orpesa i ha defensat “el municipalisme com la política pròxima i exemple de gestió en les institucions”.

“Hui, amb Oropesa, ja són més d'una dotzena els municipis en els quals vam governar” ha recordat Muñoz, qui ha recalcat que “Ciutadans és un partit responsable, que compleix els pactes de govern, que sap gestionar i un exemple d'això és Araceli de Moya que porta dos anys sent tinent alcalde d'aquesta ciutat”.

La coordinadora autonòmica de Cs ha traslladat que “De Moya té el gran repte i la satisfacció, de continuar treballant pel que més li agrada, el seu poble, els oropesins i oropesines, com ho ha fet fins ara, però aquests dos anys que queden de legislatura, ho farà com a alcaldessa”. “És un gran exemple per a Cs fent política útil, il·lusionat a la societat i demostrant que el projecte de Cs és més necessari que mai”, ha conclòs Muñoz.

De Moya també ha estat acompanyada en el ple d'investidura per la síndica de Cs en Les Corts, Ruth Merino, els diputats autonòmics per Castelló Merche Ventura i Eduardo del Pozo, la coordinadora provincial de Cs. Cristina Fernández, el portaveu a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck i un altre càrrecs electes i orgànics de la província.

Així mateix, la nova alcaldessa ha manifestat el seu “compromís” amb la seua ciutat i la seua gent i ha promés “acabar els projectes d'aquesta legislatura com són la residència de majors, el centre de dia i el centre de salut”. A més, ha assegurat que es posarà a treballar “des de ja” perquè les platges “estiguen impol·lutes aquest estiu”. “Un estiu que tots anhelem perquè els turistes fidels d'Oropesa reconeguen aquesta ciutat com la seua casa i als nous, afermar-los. Vull fer que Oropesa siga una destinació turística segura”, ha conclòs.

Pujar