22 d’octubre de 2020 22/10/20

Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa

Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa - (foto 1)
  • Durant el mes d'agost, esport, cinema, música, espectacles en viu i una infinitat d'activitats per a tota la família continuen sent protagonistes a la localitat castellonenca

MÉS FOTOS
Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa - (foto 2)
Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa - (foto 3)
Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa - (foto 4)
Les activitats no cessen en un estiu farcit de propostes a Orpesa - (foto 5)

Malgrat que l'estiu i les vacances se succeeixen a un ritme vertiginós, encara queda molt per davant. Acabem d'estrenar el mes d'agost i en Orpesa, més enllà del sol i la platja, hi ha organitzades una infinitat d'activitats per a l'oci i gaudi de tots els públics.

 

L'esport i les activitats infantils, tot un èxit

Precedides per l'èxit del mes de juliol, les activitats esportives segueixen sent l'excusa perfecta per mantenir-se en forma a Orpesa. Tots els matins de dilluns a dissabte hi haurà classes de gimnàstica de manteniment, tai-txi, ioga, pilates, aquagym i balls llatins. Des de les huit i mitja del matí i fins les 11:30 s'aniran realitzant classes a les platges de Morro de Gos, Amplaries i la Concha.

Són classes gratuïtes i obertes a tothom com també ho són les activitats pensades especialment per als més menuts. Multiesports, tallers i animacions infantils que tindran lloc també totes les vesprades de dilluns a dissabte en un horari de sis i mitja de la vesprada fins les nou de la nit i en les platges Morro de Gos, Concha i Amplaries.

 

Dinamització del nucli antic

Les visites guiades pel casc antic d'Orpesa són una aposta cultural i turística, dirigida tant a veïns com a visitants, per tal de dinamitzar aquesta zona de la localitat, així com divulgar nous coneixements sobre la seua història.

També hi ha organitzades diverses actuacions a la Plaça de l'Església al llarg del mes, com shows de màgia, visites teatralitzades i espectacles o un interessant recorregut poètic.

 

Música en viu

La millor música en viu 'a la fresca' s'alterna diàriament entre les platges de la Concha, Morro de Gos i la plaça Major, amb actuacions a partir de les 22:00, fins a mitjanit.

A més, cobra especial protagonisme l'ORFIM (XV Edició del Festival Internacional de Música de Orpesa), amb diversos espectacles al carrer Sant Jaume, des de divendres, dia 3, fins dimarts, 7 d'agost.

 

Diumenges de cinema

El Cinefestival continua tots els diumenges d'agost, amb l'exhibició d'algunes de les pel·lícules més vistes dels últims anys. Així, aquest mes podrem veure al carrer Les Roquetes, a partir de les 22:30, cintes com 'Guardianes de la Galaxia', 'La La Land', 'Emoji: la película' o 'Señor, dame paciencia'.

 

Cultura i art

Els museus i les exposicions d'Orpesa segueixen oferint una àmplia oferta cultural capaç de satisfer a totes aquelles persones que vulguen fer una visita.

Descobreix tots els detalls i la guia completa d'activitats en AQUEST ENLLAÇ.

Pujar