18 de novembre de 2019 18/11/19

Dos detinguts per atracar a punta de pistola un banc a Orihuela

Dos detinguts per atracar a punta de pistola un banc a Orihuela - (foto 1)
  • Van robar 12.000 euros i van deixar a l'empleada tancada en el bany

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d'Orihuela a dos homes de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en l'atracament comés en una sucursal bancària d'aqueixa localitat a mitjan mes d'octubre.

Tal com ha relatat la Policia en un comunicat, els fets es van produir el passat 17 d'octubre a mitjan matí, quan una persona va entrar en una sucursal bancària de la localitat d'Orihuela i va intimidar a l'empleat de la mateixa utilitzant una pistola. Amenaçant-li amb l'arma li va indicar que no tocara res i que li donara els diners que haguera recaptat en la sucursal. Atracador i víctima van esperar a l'interior de la mateixa el retard de la caixa forta, aconseguint sostraure una mica més de 12.000 euros. Després d'obtindre el seu botí, l'atracador va fugir de l'oficina deixant a l'empleat tancat en el bany.

La investigació va ser duta a terme per agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional d'Orihuela. Els Policies van prendre declaració als testimonis i van analitzar els enregistraments de les càmeres de seguretat de la sucursal i dels comerços adjacents, a fi d'esclarir els fets.

Fruit de les gestions practicades els agents van identificar al presumpte responsable del robatori i a una altra persona de la qual els agents tenien certes sospites que poguera estar també implicada en la comissió d'aquest.

El dia 28 d'octubre els investigadors van establir un dispositiu de cerca que va concloure amb la localització i detenció de totes dues persones, acusades de cometre presumptament un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després del registre practicat en el domicili d'un d'ells, els policies van trobar ocultes en un fals sostre del saló una pistola detonadora i la gorra amb la qual presumptament es va dur a terme l'atracament.

Els detinguts, de 32 i 63 anys, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número u d'Orihuela, qui va decretar l'immediat ingrés a la presó d'un d'ells.

ocultar
Dos detinguts per atracar a punta de pistola un banc a Orihuela
Pujar