20 d’octubre de 2019 20/10/19
Per José Megias Vergés
La Columna de Jomeve - RSS

Ja hem votat, ara que?

  Tinc dubtes de les votacions municipals que s'han realitzat el dia 24 de maig i m'agradaria realitzessin una reflexió sobre que hem votat.

  Pot ser que hàgim votat pel tradicional ,em refereixo al que en l'actualitat se li crida bipartidisme o podria ser que haguéssim votat pels partits nous o tambie anomenats emergents .
  No es com ha estat la decisió, el que si estic segur és que molt poc va a canviar el panorama polític ja que molts ajuntaments seran ingovernables.

  Tampoc sabem si se sabrà pactar amb els nous , ni si ho faran per bé del poble o del partit .És molt probable que no es pacti per por de les propera eleccions. Són moltes els dubtes que es plantegen després del resultat ,però del que estic segur és que s'aniran aclarint dia a dia .

  El que realment penso que s'esta aconseguint és que els ciutadans es preocupin una mica mes per la politica Hem pogut veure com s'han creat en diferents ajuntaments les votacions mes dispars .Molts que han canviat de partit pensaven que aconseguirien entrar en la politica pel simple fet d'estar en les primera posicions i el que realment ha ocorregut que el nou partit que han triat no ha estat votat .

  Ara depèn de com es governi amb tantes variants pot ocórrer que els que s'han marxat o no han estat votats tornin en les generals ,espero que siguin capaces de manejar els temps i la cosa funcioni a millor ,en cas contrari .

  Que ens agafin confessats

   2 comentaris
  JPE
  JPE
  29/05/2015 09:05
  La pluralitat es el que es un poble

  Jo no rec que siguen ingobernables ajuntaments que son el que es el poble: gent d´idees diferents. El cami es parlar, negociar, aplegar a acords. Ingobernable era la majoria absoluta que ho tapa tot i qu´es burlaba dels minoritaris. Consecuencia d´això son els kilos de basura que han deixat i que no han eixit i tenen por que apareixquen.

  ocultar
  Ja hem votat, ara que?
  Pujar