elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament i el veïnat de la zona cofinancen el pavimentat del Camí de l’Horta de l’Almaig

L’Ajuntament i el veïnat de la zona cofinancen el pavimentat del Camí de l’Horta de l’Almaig
  • La intervenció ja finalitzada permet millorar la seguretat i comoditat d’un tram de 700 m2 d’esta via del disseminat

L'Ajuntament d'Ontinyent ha finalitzat les millores a la seguretat i condicions del ramal 1 del camí de l’Horta de l’Almaig, una via que dona accés a diverses vivendes del disseminat confrontants a l’espai verd de Benarrai. El regidor de Camins, Manuel Cuesta, ha explicat que les obres han estar realitzades a petició del veïnat de la zona, que ha cofinançat al 50% les obres, fent possible així l’actuació.

Les obres han estat executades per una empresa local amb un pressupost de 14.800 euros, i ha suposat asfaltar un tram d’al voltant de 700 m2 “que fins ara era de terra, cosa que comporta problemes pel desgast de la via, aparició de clots, i molèsties per pols o fang”, assenyalava.

Cuesta afegia que “aquestes intervencions milloren notablement la comoditat i la seguretat dels veïns i veïnes que resideixen o transiten a diari per estes zones”, i recordava que l’Ajuntament inclou als pressupostos municipals de cada any una partida per a estes actuacions en camins públics, cofinançades amb les persones residents al disseminat, a les que recordava que poden plantejar propostes a la regidoria de Camins.

Pujar