1 de desembre de 2020 1/12/20

Izal mostra la qualitat del seu directe al públic d’Ontinyent

Izal mostra la qualitat del seu directe al públic d’Ontinyent - (foto 1)

    El cantant Mikel izal va quallar una excel·lent actuació en directe al concert del seu grup “Izal” el passat divendres a Ontinyent, ficant-se el públic a la butxaca des del primer tema amb les seues ganes i energia. Izal, que intervenien com a cloenda a la vetllada de la semifinal del certamen musical “Sona la Dipu” va demostrar a l’estadi El Clariano perquè ha aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical espanyol des de la seua irrupció com a grup de música independent en 2010 fins estar ja plenament consolidats amb el seu quart álbum, “Copacabana”.

    Temes com “Agujeros de Gusano” o “El Baile” van fer vibrar el públic assistent, amb el qual el grup va interactuar al llarg de l’actuació, i que va destacar la simpatia dels components del grup i l’alta qualitat del seu directe. Abans de l’actuació d’Izal, van participar els grups “Tardor”, “La Hora del Te” i “Lígula” que es disputaven una plaça finalista al concurs de música pop/rock organitzat per la Diputació, plaça que finalment va ser per a “Lígula”.

    Al marc del cicle d’actuacions “Ontinyent en Concert” que impulsa l’Ajuntament, aquest dimarts a les 00:30 tindrà lloc a La Glorieta el concert “Ochenteando” amb els vocalistes dels grups “La Guardia”, “Los Rebeldes” i “Danza Invisible”, mentre que al Clariano tindrà lloc la X edició del Meruts Festival, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts amb la col·laboració del consistori i la Diputació, que obrirà les portes a les 19:00 hores.

    A l’endemà, dimecres 24, el plat fort serà l’actuació del grup “Amaral” a partir de les 23:00 hores a l’estadi El Clariano amb la seua gira “Nocturnal”, una jornada en la qual hi haurà l’espectacle infantil “Diverpeques” a la Glorieta, amb un recorregut musical pels dibuixos animats i sèries infantils de més actualitat. Posteriorment, al mateix espai, tindrà lloc una “Nit per a la gent Gran” amb l’espectacle “The Show”, amb actuacions acrobàtiques i personatges de cabaret. Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha posat de relleu l’aposta realitzada “per una oferta variada on tothom puga trobar un espectacle del seu gust”, destacaven.

    Pujar