elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pla d’Ocupació Conjunt de Diputació i Ajuntament permet completar la urbanització del carrer Joaquín José Cervino

El Pla d’Ocupació Conjunt de Diputació i Ajuntament permet completar la urbanització del carrer Joaquín José Cervino - (foto 1)

  El III Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Publiques posat en marxa en Ontinyent per la Diputació i l'Ajuntament permetrà completar la urbanització del carrer Joaquín José Cervino, al barri de Sant Rafel. Es tracta d'una demanda de l'Associació Veïnal i dels particulars de la zona, que reclamaven una major comoditat i seguretat al pas tant de vianants com de vehicles, ja que el ferm registrava irregularitats, no existia cap vorera i l'enllumenat es considerava insuficient.

  El regidor coordinador de l'àrea de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, visitaven hui unes obres que començaven el passat dia 15 i que es perllongaran durant els propers dos mesos, que en aquest moment està servint per crear una nova vorera de 260 m2.

  Jaime Peris explicava que "es tracta d'un espai on estem executant una actuació integral, aprofitant la posada en marxa d'aquest nou Pla d'Ocupació per atendre esta demanda veïnal. Es la primera actuació que anem a executar en un pla que ens permet formar i dotar d'un salari digne, al temps que millorarem més de 30 espais als diferents barris", exposava. Manuel Cuesta detallava que "la majoria de les intervencions, a excepció de l'asfaltat i l'electricitat, esta sent executada per estos treballadors.Les obres a més inclouran també la plantació d'arbres, el que dotarà aquest espai d'una imatge molt renovada", recordava.

  El III Pla d'Ocupació Conjunt de les Administracions Publiques, cofinançat amb 120.300 euros aportats a parts pràcticament iguals entre Ajuntament i Diputació de València, compta amb 15 treballadors i treballadores seleccionats pel SERVEF i contractats pel consistori durant 6 mesos amb salaris dignes: 10 oficials i 3 operaris d'obra, 1 conserge i 1 auxiliar administratiu, a raó de 30 hores setmanals i al voltant de 1.000 euros de salari.

  La "fulla de ruta" per a estos mesos inclou altres actuacions com el canvi d'imbornals (Avinguda del Llombo, Plaça del a Coronació); reparacions en cobertes d'edificis municipals (Ajuntament Vell); manteniment i reparacions en col·legis; col·locació de bancs i altres elements a la via pública o muntatge i desmuntatge d'infrastructures municipals.

  Pujar