8 d’agost de 2020 8/8/20

Comença a funcionar "Alfabetització Digital", nou programa online d'orientació laboral

Comença a funcionar "Alfabetització Digital", nou programa online d'orientació laboral - (foto 1)
  • 7 dones i 2 homes en atur, amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, participen en "Alfabetització Digital" per reforçar les seves competències digitals bàsiques per a la recerca de feina. Queda una plaça lliure encara

El programa "Alfabetització Digital" ha començat a funcionar aquesta setmana a 25 ciutats de nou Comunitats Autònomes (Andalusia, Astúries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Navarra i Regió de Múrcia), entre les quals figura Ontinyent.

En aquesta ciutat, el programa ha arrancat amb 7 dones i 2 homes en atur, amb edats compreses entre els 27 i 56 anys, que participen en l'activitat per reciclar coneixements tecnològics, posar-se a el dia amb l’ús d'internet i reforçar les seves competències digitals bàsiques per a la recerca de feina, aprenent a utilitzar eines i aplicacions que les empreses demanen en les seves ofertes de treball.

Què aprendran?

El programa es durà terme en un format online per la pandèmia. Els seus participants assistiran cada setmana a diverses sessions virtuals per aprendre a

 gestionar un compte de Gmail per a la recerca de treball; a fer servir eines com Drive per emmagatzemar tota la seva documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per dissenyar el seu pla de prospecció laboral.

Aprofundiran en el l’ús de Paquet Office per crear un currículum modern, una base de dades o una presentació professional. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-te i trobar feina, especialment a LinkedIn.

Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l'assessorament de tècnics d'ocupació per a aplicar aquests nous coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seva inserció laboral.

Queda una plaça lliure

Les persones interessades a participar en l'activitat "Alfabetització Digital", totalment gratuïta, poden realitzar la seva inscripció a la web https://www.lanzaderasconectaempleo.es/formulario-de-inscripcion-programa-alfabetizacion

Pujar