25 de novembre de 2020 25/11/20

Bravo i Moragues acompanyaran a Jorge Rodríguez a la Tribuna de l'Entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent

Bravo i Moragues acompanyaran a Jorge Rodríguez a la Tribuna de l'Entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent - (foto 1)

    La consellera de Justícia de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, i el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Moragues, acompanyaren demà a l'alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en la Tribuna d'Autoritats per a veure l'Entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent.

    També assistirà el Director General d'Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moya, a més de les portaveus provincials del Grup Popular, MªCarmen Contelles, i Ciutadans, Mamen Peris; els diputats Isabel García, Voro Femenia, Bartolomé Nofuentes, Modesto Martínez i Evarist Aznar. Elena Bastidas, diputada en el Congrés, i Mª José Catalá, diputada en les Corts Valencianes, també estaran presents a la tribuna.

    Altres personalitats que han confirmat la seua assistència són el president del Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; dos vicerrectors de les universitats de València i Alacant; l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt; i diversos alcaldes de la Vall d'Albaida com el d'Atzeneta d'Albaida, Bellús, Quatretonda o El Palomar, entre uns altres. A més, a la tribuna també es comptarà amb la presència de representants de les patronals, sindicats, associacions de veïns i altres col·lectius.

    Per altra banda, distints regidors de l'Ajuntament gaudiran de les Entrades en primera persona. La primera tinent-alcalde i directora general d'Habitatge, Rebeca Torró, i el regidor de Territori, Jaime Peris, formaran part de les escoltes de l'Ambaixador i el Banderer cristià, que enguany corresponen a la comparsa Bucaneros, mentre que la portaveu del PP, Mercedes Pastor, desfilarà en l'escolta de la capitania cristiana de la comparsa Fontanos. Pablo Úbeda (Moros Espanyols), Tudi Guillem (Chanos), Sílvia Ureña (Moros Espanyols), Paco Penadés (Benimerins) i Juan Revert (Moros Marinos) desfilaran enguany en les respectives comparses.

    Pujar