28 de setembre de 2020 28/9/20

Ximo Huguet reduirà la pressió fiscal bonificant la plusvàlua un 95% per a herències d'habitatge habitual

Ximo Huguet reduirà la pressió fiscal bonificant la plusvàlua un 95% per a herències d'habitatge habitual - (foto 1)

    El candidat a la reelecció de l'alcaldia d'Onda pel PSPV-PSOE, Ximo Huguet, ha anunciat que bonificarà en un 95% la plusvàlua municipal per a herències d'habitatge habitual de pares a fills i viceversa, una de les mesures econòmiques incloses en el programa de govern que busca continuar aportant millores al dia a dia de la ciutadania. 

    ‘En aquestos 4 anys hem demostrat la nostra voluntat per reduir la pressió fiscal, per la qual cosa continuarem en aquesta direcció bonificant la plusvàlua per a herències d'habitatge habitual i reduint el deute de manera progressiva fins a deixar-lo a zero. La nostra obligació és gestionar de manera responsable els diners dels onders i no només continuarem fent-ho sense pujar cap impost, sinó també millorant i augmentant els serveis prestats’, ha explicat Huguet. 

    Així mateix, el paquet de mesures dels socialistes en matèria econòmica també planteja l'estudi de noves rebaixes de taxes i impostos com l'IBI. ‘Sabem que aquestes mesures són importants per a la ciutadania perquè tenen una repercussió directa en la seva butxaca. Per tant, continuarem buscant la manera de fer possible la rebaixa d'impostos en els pròxims 4 anys’, ha afegit l'alcaldable socialista.

    En aquest sentit, Huguet ha recordat les polítiques de congelació i supressió d'impostos aplicades en aquesta legislatura. ‘Avui els onders paguen menys pels seus impostos, perquè hem rebaixat l'IBI del 0,80 al 0,72%, hem reduït la taxa de matrimonis civils i hem eliminat la taxa dels nínxols del cementiri, a més d'aplicar bonificacions de fins al 95% a l'IBI per obertura de negocis en el centre històric protegit. Un esforç que hem estat capaços de fer compatible amb la reducció del deute heretat, que ha passat dels 5 milions a menys de 2 milions, i que posa de manifest la gestió eficient dels socialistes’, ha recalcat el candidat a l'alcaldia.

    Pujar