elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SUSTO EN ONDA Y COGIDA EN CASTALLA

VÍDEO | Esglai a Onda en desencaixonar un dels 'bous al carrer'

Esglai a Onda en desencaixonar un dels 'bous a el carrer'
Esglai a Onda en desencaixonar un dels 'bous a el carrer'
  • A Castalla també s'han viscut moments de tensió amb una agafada

Els 'bous al carrer' estan en la seua màxima esplendor aquest mes d'agost en la Comunitat Valenciana, amb festejos en gran part del territori aprofitant el pont del dia 15.

Uns esdeveniments que atrauen a nombrós públic però que també deixen diàriament escenes de perill i tensió, com ha succeït a Onda, on s'ha viscut un esglai aquest dissabte.

Ha ocorregut durant les festes del barri de Sant Joaquim, quan, en desencaixonar a un dels astados, aquest va eixir amb gran ímpetu movimiendo el calaix, per la qual cosa l'home que alçava la porta va eixir acomiadat, caient al carrer, afortunadament sense més conseqüències.

I és que l'animal ni el va albirar, ja que va eixir disparat esvarant sobre el paviment, en una carambola que va ajudar l'home a alçar-se i eixir de la plaça, quan l'astado eixia disparat en una altra direcció.

Agafada en les festes de Castalla

Aquest pont també se celebraven en el municipi alacantí de Castalla les Festes de les Vaques de Castalla en honor a Sant Roque.

En un dels tancaments pels carrers ha sigut quan un dels joves que participaven ha sigut alçat en volandas per un dels animals, que ho ha sacsat en diverses ocasions rebent diversos colps.

Afortunadament, després de rebre diverses envestides contra el sòl, el mosso ha pogut escapolir-se de l'animal, amagant-se per la porta d'una de les cases pel seu propi peu.

Pujar