5 de desembre de 2020 5/12/20

Els socialistes proposen l'inici de les obres del Carrer Sant Pere paralitzades per Ballester

Els socialistes proposen l'inici de les obres del Carrer Sant Pere paralitzades per Ballester - (foto 1)
  • El projecte de reurbanització del carrer Sant Pere iniciat en la passada legislatura serà una de les propostes dels socialistes als pressupostos del 2020.

El portaveu socialista, Ximo Huguet, ha recordat “que aquest projecte s'havia d'haver iniciat al juny de 2019, no obstant això, Ballester ha preferit paralitzar-lo oblidant als veïns del barri en una de les seues peticions”.

El projecte tenia com a finalitat apostar per empreses de la localitat i impulsar l'embelliment del barri antic d'Onda, “en un dels carrers més emblemàtics de la nostra ciutat “ indiquen els socialistes. Huguet ha confirmat “que el projecte ja estava redactat i amb el vistiplau de la Conselleria de Cultura a més continuava amb l'estètica del Camí Castelló millorant la xarxa de sanejament del carrer”. Cal recordar que en la passada legislatura es van aconseguir més de 3,5 milions d'euros de l'administració autonòmica i del Ministeri per al programa Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana (ARRU) gràcies a ell els sol·licitants poden optar fins a 35.000 euros per a subvencionar com a màxim un 90% de la rehabilitació d'un habitatge i fins a 45.000 euros per a sufragar com a màxim el 80% de la construcció d'un habitatge després de la demolició d'una altra.

Per al regidor socialista, Ximo Huguet “que Onda avance és la nostra prioritat i volem que es construïsca entre tots. Sota aquesta premissa continuem amb la campanya “Jo Participe” en els barris i a través d'internet, amb el que atenem les demandes reals dels ondenses per a traslladar-ho al pressupost de 2020”, ha conclòs Huguet.

 

Pujar