29 de setembre de 2020 29/9/20

El PP reclama no convertir el pavelló Víctor Cabedo en una pista de ball en Fira d'Onda

El PP reclama no convertir el pavelló Víctor Cabedo en una pista de ball en Fira d'Onda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP reclama no convertir el pavelló Víctor Cabedo en una pista de ball en Fira d'Onda - (foto 2)

  Els populars d'Onda han reclamat al cuatripartit a no tornar a convertir en una pista de ball el pavelló Víctor Cabedo de la ciutat durant la Fira d'Onda. Tal com ha succeït des que governa Huguet, els principals perjudicats són els esportistes que durant setmanes no poden entrenar en la seua ciutat per l'ocupació del pavelló.

  I és que Huguet i els seus socis han decidit celebrar concerts i actes multitudinaris dins del pavelló poliesportiu "el que ha suposat que els clubs que entrenen i competeixen allí durant pràcticament un mes no poden fer-ho", ha lamentat l'edil del PP, Pepe Broch.

  Malgrat les queixes dels esportistes i al maltractament que suposa per al sòl del pavelló, el cuatripartito insisteix en idea en lloc d'usar el recinte multiusos. A més de perjudicar als esportistes, els veïns de la zona han mostrat el seu malestar i les seues queixes pel soroll d'haver de suportar els concerts i orquestres.

  L'edil recorda que en l'anterior legislatura es va acordar amb els clubs esportius traslladar aquest tipus d'actes als carrers del centre d'Onda i els espectacles musicals celebrar-los en el Recinte Multiusos. Una aposta que va constar amb el beneplàcit dels col·lectius festius d'Onda i que ara s'ha decidit obviar sense tenir en compte els problemes que va a generar.

  De fet, el responsable popular assenyala que "com el seu nom indica, un poliesportiu és per a fer esport i no per a acollir concerts ja que ni compleix amb les mesures de seguretat i, a més, acústicament no està preparat per a açò". Des del PP recorden que el fet que centenars de persones acudiren a concerts dins del pavelló danyava les pistes i la infraestructura, la qual cosa suposa un doble perjudici.

  Pujar