9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE d’Onda reclama millores per al parc caní del carrer Segorbe

El PSPV-PSOE d’Onda reclama millores per al parc caní del carrer Segorbe - (foto 1)
  • La regidora socialista Dulce Pa Vargas alerta de “situacions de perill” per la falta d'una doble porta en el recinte

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE d’Onda reclama millores per al parc caní del carrer Segorbe - (foto 2)
El PSPV-PSOE d’Onda reclama millores per al parc caní del carrer Segorbe - (foto 3)

El PSPV-PSOE d'Onda exigeix a l'equip de govern del Partit Popular que execute actuacions de millora al parc caní del carrer Segorbe, tal com es va projectar en els pressupostos d'enguany. La regidora socialista en el municipi Dulce Pan Vargas reclama a l'alcaldessa ‘popular’ Carmina Ballester que “complisca amb els acords i es pose a treballar perquè el parc caní estiga en condicions”.

“El grup municipal socialista va demanar a l'alcaldessa Carmina Ballester una sèrie de millores per al parc caní, que inclouen l'equiparació amb mòduls canins, ja existents en el nou parc, ja que el parc antic no compta amb cap joc per a les nostres mascotes”, explica la regidora Pan Vargas.

Entre estes millores estaria la instal·lació d'una doble porta que serviria per a facilitar la socialització entre gossos i millorar la seguretat del parc, “perquè sovint es produeixen situacions de perill, quan algun gos s'escapa del recinte”, diu la regidora.

Escampar grava, per a tindre un parc més net en els dies de pluja, així com dotar novament de bosses per a recollir les deposicions dels animals, són unes altres de les millores que Dulce Vargas reivindica a l'alcaldessa.

Finalment, la regidora socialista a Onda lamenta el “mal estat” de la zona, on abunden les “males herbes, les puces i els mosquits”. Des de PSPV-PSOE d'Onda escoltem les demandes dels usuaris i usuàries de la zona, i ara li ho recordem a l'alcaldessa amb l'objectiu de millorar el poble”, conclou.

Pujar