elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’equip de govern del PP a que llance una segona edició del bono comerç en setembre

El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’equip de govern del PP a que llance una segona edició del bono comerç en setembre
  • El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, demana que, si es fa una nova edició, “es pague als comerços a temps, i no com ha passat fins ara”

El PSPV-PSOE d’Onda insta a l’equip de govern del Partit Popular que organitze una segona edició del bono comerç a partir de setembre. A més, el portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, demana que, si es fa una nova edició, “que es pague a temps als comerços del municipi, no com ha passat fins ara”. “Ens consta que alguns establiments han deixat d’admetre bonos per la tardança del consistori en pagar-los”, afig el socialista. 

El portaveu Ximo Huguet recorda que “esta va ser una proposta del grup municipal socialista per a la campanya de Nadal del 2020 amb l’objectiu d’ajudar als negocis del poble a incrementar les vendes durant les festes”. Tot i haver-la aplicat més de sis mesos tard al municipi, des del PSPV-PSOE d’Onda celebren que la iniciativa haja tingut tant d’èxit entre els veïns i veïnes i els comerços. 

“Esta iniciativa busca incentivar el comerç local, proporcionant un nou canal per dinamitzar vendes i captar nous clients perquè les compres dels onders i les onderes es queden a Onda”, explica el portaveu de l’equip socialista. “Per això demanem que, en cas que es duga a terme la nostra proposta de repetir el bono comerç, el PP s’esforce per pagar les ajudes a temps als comerços adherits per tal d’evitar-los problemes i inconvenients”, remarca Ximo Huguet. 

Pujar