elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Onda celebra que l’equip de govern del PP haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack

  • El portaveu del grup municipal socialista, Ximo Huguet, destaca la importància de la inclusió de la proposta socialista dins dels pressupostos 2021 per a atraure aficionats de tota la província

El PSPV-PSOE d’Onda celebra que l’equip de govern del Partit Popular haja atés la proposta socialista de construir una pista de PumpTrack i l’haja inclòs en els pressupostos de 2021. El portaveu, Ximo Huguet, assenyala la importància d’esta iniciativa que el grup municipal socialista va plantejar el passat mes de novembre i que, finalment, el Partit Popular ha decidit dur a terme.

La pista PumpTrack se situarà al carrer Segorbe d’Onda, just al costat del skatepark, per tal d’afavorir el seu ús. Segons Huguet, la instal·lació comptarà amb un circuit que es podrà recórrer completament amb monopatí sense necessitat d’impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense haver de donar pedals. La pista permetrà que es beneficien els diversos clubs esportius de la localitat i, a més, celebra el portaveu socialista, atraurà aficionats del PumpTrack de tota la província.

Des del grup municipal socialista, explica el seu portaveu, “esperem que l'obra la realitze una empresa especialitzada en este tipus d’infraestructures i que es rendibilitze fins a l'últim euro invertit pel consistori, dotant a la instal·lació de qualitat de materials i fent que el seu disseny siga atractiu per a tots els públics”. Així mateix, afig Ximo Huguet, “demanen el seu tancament amb tanques per a assegurar un correcte manteniment i permetre l’ús diari. També recomanem separar la pista de PumpTrack de la zona infantil projectada en les proximitats per este equip de govern, ja que pot generar accidents innecessaris entre els usuaris d’ambdues instal·lacions”.

Pujar