26 de setembre de 2020 26/9/20

Prades: ‘El PP és l'únic partit d'Onda que garanteix les ajudes públiques als actes taurins’

Prades: ‘El PP és l'únic partit d'Onda que garanteix les ajudes públiques als actes taurins’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Prades: ‘El PP és l'únic partit d'Onda que garanteix les ajudes públiques als actes taurins’ - (foto 2)

  El Partit Popular d'Onda s'ha convertit en l'únic partit de la localitat d'Onda que recolza de forma explícita al món del bou i a la tradició ondense i ho fa garantint l'aportació d'ajudes públiques perquè es mantinga la tradició. La resta de partits, en canvi, s'ha negat a acceptar la proposta del PP de garantir ajudes públiques per al món taurí.

  La regidora del PP a Onda, María Prades, ha lamentat “la gran covardia del Partit Socialista que s'ha negat a acceptar la proposta del Partit Popular que consisteix a garantir ajudes per a preservar la tradició taurina”. La responsable popular ha recordat que el món taurí genera riquesa econòmica per a Onda i és una garantia de mantenir el patrimoni cultural dels ondenses “però sembla que no s'adonen”.

  Per a l'edil “l'important és que des de l'administració local es recolze i es garantisca la celebració d'aquests actes i no que es porte una moció sense contingut concret”. De fet, el PSOE d'Onda és l'únic de la província de Castelló que s'ha negat a acceptar la proposta del Partit Popular, “imaginem que és pels conflictes interns que tenen els socialistes d'Onda sobre aquest tema i per la falta de lideratge d'Huguet que no vol fer enfadar als seus socis de govern”.

  La responsable del PP ha lamentat, a més, el frau que suposa que el PSOE “present esmenes a la totalitat en les mocions del PP per a impedir que els populars puguem expressar la nostra opinió”. No obstant açò, “s'obliden que emmordassar al PP és impedir expressar-se a milers de veïns d'Onda que estan en contra del sectarisme d'Huguet i els seus socis”.

  Pujar