elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PPCS reivindica en Onda l'esforç per una província “que ha perdut el seu lideratge per la Diputació lenta de PSOE i Compromís”

El PPCS reivindica en Onda l'esforç per una província “que ha perdut el seu lideratge per la Diputació lenta de PSOE i Compromís”
  • Els diputats provincials celebren reunió de treball en la seu local d'Onda amb l'objectiu de “continuar treballant per un territori que és bressol de talent i emprenedoria”

El Grup Parlamentari del PP en Diputació ha reivindicat hui l'esforç per una província “que ha perdut el seu lideratge en mà de PSOE i Compromís. La letargia en el qual han sumit a la institució des que van pactar el repartiment de butaques “ha provocat que el nostre territori, bressol de talent i emprenedoria, perda oportunitats, desenvolupament i futur”.

Així ho ha considerat el diputat provincial del PPCS, Salvador Aguilella, qui hui ha exercit d'amfitrió en una sessió de treball celebrada en la seu local d'Onda. “Estem il·lusionats amb la nostra terra, convençuts que Castelló val la pena i segurs que l'única cosa que necessita la nostra província és gent compromesa a treballar i a lluitar per avançar i créixer”.

Enfront de la Diputació lenta dirigida per dos partits “que s'apoltronen en els seus despatxos i estan de vacances permanents”, aquesta província mereix les oportunitats de les polítiques útils i pràctiques. “Les que resolen problemes en lloc de generar-los, les que escolten de manera activa i plantegen projectes que permeten que aquest territori siga líder”.

I en aquesta línia, ha destacat Aguilella, “presentarem iniciatives al pròxim ple per a exigir a PSOE i Compromís que suspenguen el desmantellament del CICU a la nostra província. Els professionals que salven vides i que ara el PSOE ha tirat al carrer privant a Castelló d'un recurs vital implantat fa 30 anys”.

Com també, ha assenyalat el diputat provincial i secretari general del Partit Popular a Castelló, “és urgent pagar les beques del curs 2020-21 que hui segueixen sense abonar-se íntegrament provocant unes tensions a les famílies que asfixien les seues economies familiars”.

Finalment, des del PPCS també es presentarà una iniciativa amb l'objectiu de garantir la neteja i conservació dels boscos de la província a fi d'evitar polvorins com el que el Partit Popular ha denunciat en la localitat de Torás. “No podem comprometre la vida de municipis d'interior que esperen des de fa anys que netegen els seus boscos per una administració incompetent com ha demostrat ser-ho el Consell de Ximo Puig i els seus socis còmplices de la Diputació”.

Pujar