elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Piquer (PSPV-PSOE) denuncia l’abandó dels contenidors d’Onda i reclama una major freqüència de recollida dels residus

Piquer (PSPV-PSOE) denuncia l’abandó dels contenidors d’Onda i reclama una major freqüència de recollida dels residus
  • La regidora explica que “s’acumulen voluminosos i deixalles fora dels punts de reciclatge tant pels carrers del poble com a la perifèria”

La regidora del PSPV-PSOE d’Onda, Marta Piquer, denuncia l’abandó dels contenidors de la localitat i reclama una major freqüència de recollida dels residus. La regidora socialista explica que “s’acumulen voluminosos i deixalles fora dels punts de reciclatge tant pels carrers del poble com a la perifèria”. “Tot eixe fem dona molt mala imatge a Onda, pareixem una ciutat bruta”, lamenta Piquer.

A més a més, afig la regidora, “a banda de l’acumulació dels residus, el Partit Popular encara no ha instal·lat contenidors marrons al carrer per tal que els veïns i les veïnes d’Onda puguen reciclar correctament l’orgànica”. Es tracta d’una mesura obligatòria a partir de l’any vinent per a tots els municipis. “Molts pobles dels voltants ja els estan utilitzant, no sé a què esperen des del PP”, critica Marta Piquer.

Tenint en compte que molts dels residus que s’acumulen fora dels contenidors són voluminosos, “des del Grup Municipal Socialista proposem al govern popular que inicie una campanya d’informació i conscienciació de la població per tal que coneguen com funciona el sistema de recollida d’este tipus de deixalles a Onda”, explica la regidora. Amb la iniciativa “volem millorar la imatge del municipi i solucionar els possibles problemes de salubritats que es puguen derivar de l’acumulació de fem als carrers”, conclou Piquer. 

 

Pujar