23 de novembre de 2020 23/11/20

Óscar Valero gestionarà Benestar Social, Família i Majors a Onda

Óscar Valero gestionarà Benestar Social, Família i Majors a Onda - (foto 1)

  Óscar Valero gestionarà les carteres més socials de l'Ajuntament d'Onda: Benestar Social, Família i Majors. Tres grans àrees que assumeix Valero amb l'objectiu de millorar l'atenció social dels onders.

  Óscar Valero és un onder molt implicat el món social d'Onda i que coneix de primera mà l'acció social en formar part d'ONG’s del municipi. Per davant té el repte d'apostar per una ciutat més justa i que de la mà a tots els veïns que el necessitin.

  Valero ha assenyalat que “és un honor assumir aquestes àrees amb tant pes i amb tanta implicació que, a més, contemplen una ajuda indispensable per a tenir una ciutat millor”. Valero gestionarà l'atenció social a majors, el CIM, la integració de persones amb diversitat funcional, el centre de dia, el voluntariat, la defensa dels joves, de les persones amb problemes d'exclusió…

  Valero, qui serà regidor per primera vegada, explica que “volem una Onda més justa, en la qual tothom tingui les mateixes opcions de sortida perquè tots els veïns tinguin les mateixes oportunitats” i per això “l'administració ens bolcarem a millorar l'atenció als veïns”.

  A més, Valero comptarà amb la regidoria de Família des de la qual s'impulsaran ajudes per a les famílies d'Onda i es realitzarà una important labor per la conciliació.

   

  Pujar