elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els onders inicien el muntatge de cadafals previ als festejos taurins de Fira

Els onders inicien el muntatge de cadafals previ als festejos taurins de Fira

    Aquesta vesprada, a partir de les 19 hores, els veïns d'Onda han començat a muntar els primers cadafals, tant al Raval de Sant Josep com al Pla. Demà dimarts serà el torn dels situats als carrers San Roque i La Safona, mentre que el dimecres es muntaran els calaixos i es corregiran alguns defectes segons indiquen el personal tècnic.

    En total, es muntaran 209 d'aquestes infraestructures per a albergar els diferents esdeveniments taurins que s'han programat. El primer dels actes es realitzarà aquest dissabte amb dos encierros de bous de la ramaderia de Germán Vidal, mentre que els encierros de bous braus seran el dimecres 24 amb bous del Pilar, el divendres 26 amb bous de Palha patrocinats per ACT Guarismo 2, i el dissabte 27 bous de la ramaderia Adolfo Martín Andrés. En total s'exhibiran 26 braus.

    El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Onda, Asensio Blaya, ha destacat que “el muntatge dels cadafals dóna el tret d'eixida a la Fira i, en particular, als actes taurins. Enguany hem repetit amb l'organització de 3 encierros de bous braus, així que esperem que veïns i visitants gaudisquen de la setmana taurina, així com de la variada programació que hem preparat”.

    Pujar