elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CEVISAMA 2020

Onda suma competitivitat en el sector ceràmic amb una formació de qualitat

Onda suma competitivitat en el sector ceràmic amb una formació de qualitat
  • Prova d'això és que el Museu del Taulell d'Onda serà la seu de l'Associació Nacional d'Alicatadors Soladors

El Museu del Taulell Manolo Safont d'Onda tornarà a acollir la seu de l'Associació Nacional d'Alicatadores Soladores PROALSO, després que l'anterior govern municipal els privara d'aquesta espai que feien ús, des d'on es realitzaran diversos cursos formatius, dirigits tant a professionals com a aturats.

Així ho ha anunciat aquesta dilluns en CEVISAMA l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, en la roda de premsa on la junta directiva de PROALSO ha presentat la seua oferta formativa per a enguany.

“Onda és ciutat referent en innovació ceràmica i bressol del millor talent professional vinculat al sector. I vol continuar sent-ho. Per això des d'aquest Ajuntament que presidisc entenem que hem d'estar al costat d'aquelles associacions que promoguen la formació i la competitivitat empresarial, com és el cas de l'Associació Professional de Alicatadors Soladors Proalso. Per a Onda és un orgull que una entitat d'àmbit nacional ens trie per a situar la seua seu i oferir des d'ací activitats formatives per a la millora professional”, ha destacat Ballester.

Formació per a la qualitat

Entre l'oferta presentada per PROALSO, destaquen jornades tècniques específiques per a alicatadors així com cursos formatius per a obtindre el carnet professional de alicatador solador; formació dirigida a fabricants, prescriptors i distribuïdors; formació sobre làmina ceràmica i altres aplicacions especials i, finalment, formació dirigida a persones desocupades perquè puguen trobar una oportunitat d'ocupació i accedir a la professió.

“La formació especialitzada i la cerca constant de l'excel·lència són claus per a obrir noves oportunitats a la nostra terra”, ha postil·lat Carmina Ballester.

MÉS FOTOS
Onda suma competitivitat en el sector ceràmic amb una formació de qualitat - (foto 2)
Onda suma competitivitat en el sector ceràmic amb una formació de qualitat - (foto 3)
Onda suma competitivitat en el sector ceràmic amb una formació de qualitat - (foto 4)
Pujar