9 de juliol de 2020 9/7/20

El CPV Onda A a semifinals del VI trofeu d’estiu d’escala i corda

El CPV Onda A a semifinals del VI trofeu d’estiu d’escala i corda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CPV Onda A a semifinals del VI trofeu d’estiu d’escala i corda - (foto 2)
  El CPV Onda A a semifinals del VI trofeu d’estiu d’escala i corda - (foto 3)

  Dissabte passat el CPV ONDA A disputava l'última partida del seu grup contra el CPV TORRENT B en la localitat valenciana de Torrent.

  Recordem que el CPV ONDA A està jugant en la categoria de plata (segona categoria) de la Federació de Pilota Valenciana.

  La partida era transcendental perquè guanyant-la es classificaven com a primers de grup, la qual cosa faria que s'enfronten en semifinals al segon de l'altre grup (CPV Massalfassar A), equip més assequible que el campió de l'aqueix grup que ha sigut el CPV Torrent A.

  Els jugadors onders van eixir molt motivats per aquest fet i van aconseguir ja des d'un principi marcar diferències en el marcador, no deixant entrar en joc als locals, que pese al suport d'un Trinquet quasi ple, res van poder fer contra els d'Onda que van desenvolupar un joc molt efectiu, imposant-se per un clar 15-60.

  Així doncs dissabte que ve a les 16.00 hores es jugarà en el Trinquet de Massalfassar la semifinal d'anada d'aquest prestigiós torneig.

  D'altra banda Diego continua entrenant amb la selecció; la setmana passada va iniciar els entrenaments amb 6 sessions (matí i vesprada); aquesta setmana seran 8 els entrenaments a realitzar i la pròxima serà l'última amb 6 sessions més.

  Recordem que al matí s'entrena a Massamagrell Joc Internacional i Llargues i a la vesprada One Wall a Tavernes Blanques. Durant aquesta setmana s'iniciaran els entrenaments de Pilota Lusitana, que és la modalitat autòctona que el país organitzador inclou, i que és similar al frontó valencià, encara que es juga amb una única paret (la del frontis).

  Els jugadors de la selecció viatjaran a Portugal el pròxim 21 de juliol per a disputar l'europeu en la localitat de Moita. No obstant això, l'expedició valenciana establirà la seua seu a Lisboa, des d'on es desplaçaran diàriament per a la disputa de les diferents partides.

  Pujar