elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda redueix a la meitat els contagis per covid en la primera setmana de restriccions

Onda redueix els contagis per covid
Onda redueix els contagis per covid
  • Segons dades de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a la ciutat castellonenca hi ha 57 persones que han donat positiu en covid, la meitat respecte al 14 d'octubre quan els positius eren 96

  • Onda té una incidència acumulada de 229,29 casos per cada 100.000 habitants

El tancament parcial d'instal·lacions esportives, centres de dia i residències davant l'increment de casos de coronavirus establit per l'Ajuntament d'Onda davant l'increments de contagis per coronavirus, i les 22 mesures addicionals que va acordar la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a aquest municipi castellonenc, estan sorgint efecte.

Tan sols una setmana després que entrara en vigor la normativa de Sanitat, el nombre de contagis per covid-19 ha passat de 96 persones positives el 14 d'octubre, a 57 positius ahir, segons les últimes dades facilitades per la Generalitat Valenciana.

Així, la incidència acumulada per cada 100.000 habitants que la setmana passada era de 486, ara està en 229,29 casos.

Des de l'Ajuntament d'Onda han volgut agrair el “comportament exemplar dels ondenses i la labor de vigilància de les forces i cossos de seguretat de l'Estat”.

Encara queda una setmana perquè finalitze el període de 14 dies que va dictar Sanitat per a implantar mesures addicionals per a evitar la propagació del virus, per la qual cosa des del consistori fan una crida a la prudència i es recomana continuar aplicant totes les mesures preventives.

Com a principals mesures, destaquen la limitació de reunions familiars o socials a un número màxim de 10 persones, tant en espais públics com privats; la reducció dels aforaments en establiments privats i públics del 75% al 60%; i permet la reobertura de les instal·lacions esportives municipals sempre que no se supere el 60% de l'aforament i les competicions es realitzen sense públic. A més, s'avança l'horari de tancament dels establiments hostalers a les 23 hores, sense que puguen acceptar comandes a partir de les 22 hores. D'altra banda, també se suspèn l'activitat dels Centres de Dia i centres ocupacionals.

Pujar