elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda millora la informació turística apostant per la professionalització

Onda millora la informació turística apostant per la professionalització
  MÉS FOTOS
  Onda millora la informació turística apostant per la professionalització - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda licitarà el servei d'informadors turístics per a dotar de personal les oficines de turisme i els centres municipals d'atenció turística d'Onda, donar suport a la gestió de la qualitat de les oficines de turisme del municipi d'Onda i assistir a fires, certàmens i esdeveniments de turisme en diferents destinacions. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des de l'àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d'alcalde, Ángel Badenas, s'ha volgut professionalitzar un servei que anteriorment s'oferia amb personal eventual mitjançant beques. Ara serà una empresa la que s'encarregarà de contractar a cinc persones que atendran els turistes en diferents idiomes i s'incrementarà el servei que oferim als visitants”.

  El pressupost base de licitació és de 326.700 euros per a la contractació de 5 informadors turístics amb un còmput total conjunt de 10.200 hores anuals per a desenvolupar les funcions que es demanden en el contracte. L'objecte del servei a contractar és l'atenció al turista seguint sempre unes premisses de qualitat i homogeneïtat de servei entre les oficines i centres existents. L'empresa adjudicatària proveirà el personal suficient per a cobrir tots els llocs de treball en l'horari establit en aquest plec tenint en compte les substitucions i relleus necessaris, descansos, absències, baixes o impuntualitats i es compromet al fet que el personal del servei realitze els cursos de formació, tallers o reunions organitzats per Turisme Comunitat Valenciana.

  L'alcalde ha argumentat que “aquesta contractació se sumarà al personal de l'Oficina de Turisme amb l'objectiu d'oferir un servei d'informació turística i professional adequat al gran patrimoni natural i monumental que té Onda. Aquesta iniciativa permetrà, a més, obrir al públic nous recursos i ampliar l'horari dels existents. En definitiva, amb aquesta acció Onda professionalitza la informació turística”.

  Pujar