elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda lliura els premis a les millors targetes nadalenques de 2017

Onda lliura els premis a les millors targetes nadalenques de 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda lliura els premis a les millors targetes nadalenques de 2017 - (foto 2)

  Un any més, el Teatre Mònaco ha acollit el lliurament de premis del Concurs de Targetes de Nadal 2017. A l'acte han acudit els alumnes finalistes amb els representants dels centres educatius, així com l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, al costat de la regidora d'Educació, Encarna Ribes. També han assistit la reina de la Fira 2017, Mireia Centelles; i la reina infantil, Rocío Vilar, amb la seva cort d'honor.

  Aquest any han participat 1.722 alumnes de Primària i 652 de Secundària, de 8 centres educatius de la ciutat. Dels 192 finalistes, el jurat ha atorgat els següents premis: en primer de Primària, a Álvaro Ruíz Martínez del CC M. Mª Rosa Molas; en segon de Primària, a Laura Arbeláez Restrepo del CEIP Mestre Caballero; en tercer de Primària, a Neus Herrera Carceller del CEIP Pius XII; en quart de Primària, a Noa Lozano Martínez del CEIP Miralcamp; de cinqué curs de Primària, Ana Rierol Bonet del CC Virgen del Carmen; de sisé de Primària, Carlos Sáiz Moreno del CEIP Baltasar Rull; en primer d'ESO a Alexandra María Brinzica de l'IES Serra d’Espadà; i de segon d'ESO a Lucía Bonet Calderón de Secció de l'IES Serra d’Espadà. A més, s'ha lliurat un accèssit a Nuria Ribes Gaya de segon de Primària del CC M. Mª Rosa Molas, i a Lucía Ordóñez Díaz, de segon d'ESO de l'IES Serra d’Espadà.

  La regidora d'Educació ha felicitat als estudiants per “la creativitat i la il·lusió que han posat un any més en aquest concurs”, així com els ha agraït “el temps que han destinat a realitzar-les”. També ha tingut paraules d'agraïment als centres educatius per la seva “col·laboració i compromís per l'aposta per l'educació”.

  Després de l'acte de lliurament de premis, la comitiva al complet s'ha dirigit a la sala d'exposicions de la Casa de la Cultura, on, fins al 5 de gener, podrà veure's una mostra de les targetes més destacades que s'han realitzat aquest any.

  ‘Nadales al carrer’

  Aquest matí de divendres també ha tingut lloc les tradicionals ‘Nadales al carrer’. Els alumnes dels centres educatius d'Infantil i Primària del municipi han cantat cançons típiques nadalenques pels carrers d'Onda i al Mercat Municipal, on la regidora d'Educació, Encarna Ribes, els ha obsequiat amb un detall de dolços.

   

  Pujar