26 de novembre de 2020 26/11/20

Onda inverteix en el manteniment i millora de les instal·lacions esportives

Onda inverteix en el manteniment i millora de les instal·lacions esportives - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Onda inverteix en el manteniment i millora de les instal·lacions esportives - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea d'Esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta,  ha realitzat una inversió de 1.200 euros per millorar la seguretat de les porteries del pavelló Víctor Cabedo i del Pavelló Municipal.

  Chalmeta ha anunciat que, “s'han instal·lat sis contrapesos de 60 quilograms per evitar accidents i bolcats de les porteries”. En aquest sentit, ha assenyalat que, “d'aquesta manera, l'actual equip de govern segueix complint el seu compromís amb els veïns d'Onda i no només mantenim les instal·lacions esportives. També les millorem i invertim en seguretat, perquè els esportistes onders puguin realitzar les seves activitats de  forma totalment segura”. A més ha afegit que, “així reforcem també la nostra marca 'Onda Ciutat Saludable'. Tenim la sort de comptar a Onda amb esportistes de primer nivell, que estan portant molt lluny el nom de la nostra ciutat. Es mereixen poder practicar esport en unes instal·lacions que estiguin a la seva altura i per això seguirem invertint en esport des de l'Ajuntament”.

  L'aposta d'Onda per l'esport és contínua i cada vegada més són els onders que practiquen esport a la ciutat. El regidor d'Esports ha recordat que, durant l'any passat, Onda va acollir més de 200 esdeveniments esportius i va col·laborar en l'organització de 2.200 partits durant 30 setmanes de competició. “Això és un clar exemple de l'aposta d'aquest Ajuntament  per l'esport, amb l'objectiu d'augmentar la qualitat de vida dels onders, així com de la gran participació dels ciutadans en els esdeveniments i activitats esportives”, ha explicat Chalmeta.

  Per evitar la massificació i alliberar espai d'algunes instal·lacions esportives, l'Ajuntament d'Onda construirà pròximament un nou pavelló que tindrà una inversió d'aproximadament 1 milió d'euros. “En breu començaran les obres d'aquesta important instal·lació, en la qual podran realitzar esport el Club de Gimnàstica, juntament amb altres esportistes que practiquin activitats relacionades amb la salut, com pot ser la gimnàstica postural”, ha finalitzat Chalmeta.

  Pujar