elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda engega les licitacions electròniques

Onda engega les licitacions electròniques

    L'Ajuntament d'Onda ha engegat les licitacions electròniques en l'àmbit municipal. Així, les empreses que desitgen presentar-se a concursos públics en el consistori onder, ja ho poden fer de forma telemàtica. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, explica que "els serveis de Licitació Electrònica permeten la preparació i presentació d'ofertes telemàticament pel licitador, la custòdia electrònica de les mateixes pel sistema i l'obertura i avaluació electrònica de la documentació pels membres de l'òrgan d'assistència. Amb açò, acostem l'administració a la ciutadania i facilitem a les empreses el treball eliminant tramitacions administratives que es puguen fer més complicades".

    Per a açò, l'Ajuntament ha configurat el procediment atenent a unes regles que apliquen a licitacions de caràcter electrònic. No obstant açò, les empreses es podran presentar a aquests concursos igual que ho feien anteriorment, ja siga quan es tracte d'una convocatòria pública o per invitació.

    L'alcalde conclou dient que "estem tractant contínuament i des de l'inici de legislatura de millorar l'administració per a fer-la més àgil en les seues respostes a la ciutadania. Aquest procés ens ajuda a millorar i esperem que puga facilitar els tràmits per a les empreses i per al consistori. Aquesta acció és una més de les moltes que duem a terme en administració electrònica i en acostament de les institucions a la ciutadania".

    Pujar