elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda i la Cambra de Comerç uneixen forces perquè la ciutat siga un hub logístic de referència internacional

Onda i la Cambra de Comerç uneixen forces perquè la ciutat siga un hub logístic de referència internacional
  • Estan dissenyant una campanya per a posicionar a Onda com a referent i atraure més inversions

La presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón, i l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, han mantingut aquest matí una reunió en el consistori per a perfilar la col·laboració entre totes dues institucions per a convertir a Onda en un hub logístic nacional i internacional.

Guillamón ha explicat que “hem dissenyat una campanya per a posicionar a Onda com a referent d'aquest hub”. Encara que aquesta acció es donarà a conéixer en breu, la presidenta de la Cambra de Comerç ha avançat a elperiodic.com que la intenció és “donar a conéixer les virtuts que té Onda quant a localització, el clima i els avantatges de l'ajuntament perquè vengen inversors”.

Així mateix, Carmina Ballester, al costat de la presidenta de la Cambra de Comerç, Lola Guillamón, han posat en valor el compromís entre totes dues entitats per enfortir el desenvolupament empresarial local mitjançant activitats de dinamització del mercat, assessorament en transformació digital i formació per a comerciants i joves. 

Amb aquestes iniciatives, es persegueix potenciar la presència dels comerços locals en l'entorn digital, fomentar l'ocupació juvenil i atraure inversions de comerç exterior. D'aquesta manera, s'impulsa la internacionalització d'Onda com un atractiu logístic i industrial, a través del portal Ondalogistic.com i els serveis de l'Antena Local d'Onda.

En aquest sentit, Ballester ha ressaltat: “Onda ha crescut com a pol empresarial i líder en comerç exterior, gràcies a la col·laboració amb la Cambra de Comerç”. “Comerciants, autònoms i joves s'han format amb professionals i s'han aconseguit inversions milionàries gràcies a la marca Onda Logistic”, ha afegit la primera edil. 

Igualment, la presidenta de l'entitat cameral ha afegit: “Des de la Cambra de Comerç volem posicionar a Onda en el mapa a nivell nacional i internacional i portar més inversions empresarials”.

Activitats planificades

Entre les activitats planificades, destaca la dinamització del Mercat Municipal mitjançant una campanya que busca atraure més visitants i consumidors, i en la qual s'entregaran rasques amb premis per a incentivar les compres en el mercat.

Una altra iniciativa rellevant és el projecte "Innocomercio", que ha brindat assessorament personalitzat a 13 comerços i activitats de servei participants. El propòsit principal del conveni és que el comerç minorista d'Onda integre un model de vendes híbrid que combine l'experiència del client en el món físic i digital.

 

Pujar