24 de setembre de 2020 24/9/20

El Mercat Municipal d'Onda premia als seus clients amb vals de fins a 200 euros

El Mercat Municipal d'Onda premia als seus clients amb vals de fins a 200 euros - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Mercat Municipal d'Onda premia als seus clients amb vals de fins a 200 euros - (foto 2)

  El Mercat Municipal ha materialitzat avui la campanya de fidelització amb un sorteig en el qual  ha participat l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet.

  Aquest matí s'ha realitzat el primer sorteig amb el qual s'ha premiat a 6 clients per la seva  confiança. El pròxim 8 d'octubre reberen els vals, 4 d'ells per valor de 50 euros cadascun, un altre de 100 i un de 200 euros, que podran canviar durant aqueix mes per compres en els llocs del mercat.

  Aquesta iniciativa que l'Ajuntament està impulsant des del mes de juny a través de les targetes de fidelització, possibilita als compradors l'acumulació de punts, que seran canviables per productes o serveis del mercat, i la participació en les diferents campanyes que es duguen a terme en el recinte comercial. 

  Durant el sorteig, l'alcalde ha aprofitat l'ocasió per a animar als onders a  “realitzar  les seves  compres en el mercat tradicional i se sumixen a aquestes i altres campanyes que estan incloses en l'estratègia que té l'actual equip de govern, que aposta per la modernització i professionalització del sector i pretén convertir Onda en capçalera comercial comarcal Espadà-Millars”.

  Pujar