elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'obra multidisciplinària ‘Onda Santa’ repeteix enguany amb novetats

L'obra multidisciplinària ‘Onda Santa’ repeteix enguany amb novetats
  MÉS FOTOS
  L'obra multidisciplinària ‘Onda Santa’ repeteix enguany amb novetats - (foto 2)

  El tinent d'alcalde Lluís Pastor, acompanyat de l'actriu Carme Juan i el dramaturg i director Albert Bellés i Chorva, han presentat la segona edició d'Onda Santa, que ha organitzat l'Ajuntament d'Onda a través de l'àrea de Cultura. Així, el pròxim 13 d'abril a les 19 hores començarà a la Font de Dins aquesta obra multidisciplinària, que abasta diferents estils com el teatre, la música en directe, la poesia o la dansa, i a les 20 hores continuarà dins del Teatre Mònaco. Cal recordar que l'any passat ja es va desenvolupar amb gran èxit aquesta idea original de Juan i que va estar escrita per Bellés, per la qual cosa Pastor ha explicat que “hem decidit repetir una nova edició, però presentant algunes novetats que es podran veure durant la representació i que no revelarem per a mantindre les expectatives”.

  El tinent d'alcalde de Cultura ha assenyalat que “continua sent un projecte nou creat a Onda i per a Onda, més femenina i coral que mai, amb l'ambició que puga anar atraient nous visitants a la nostra localitat, ja que és un espectacle original i singular que pot resultar molt atractiu, com vam veure en la seua primera edició”. Així, Onda Santa explica la història de diverses dones que en els anys 40 lluitaven per salvar a un home condemnat a mort, creant un paral·lelisme amb la figura de Jesucrist.

  En aquest sentit Pastor ha indicat que “a Onda tenim la sort de comptar amb un gran nombre de persones que tenen talent i ganes de realitzar activitats culturals per als onders i veïns d'altres poblacions, per la qual cosa esperem que aquesta nova representació repetisca com a mínim, o augmente, l'èxit de públic del passat any. Estem també enfront d'un projecte molt inclusiu en el qual no solament participen actors i actrius professionals. També participen onders vinculats a diversos col·lectius de l'àmbit sociocultural d'Onda”.

  Les entrades estan ja estan a la venda a la pàgina web municipal, https://onda.4tic.com, amb preu especial per a empadronats. També es podran adquirir el mateix dia de l'espectacle a les taquilles del Teatre Mònaco.

  Pujar