elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Aula Universitària UJI-Vila d’Onda proposarà noves activitats per a l'any 2020

L'Aula Universitària UJI-Vila d’Onda proposarà noves activitats per a l'any 2020
  • La Comissió Mixta de Seguiment aprova la memòria de l'any 2019

La Comissió Mixta de Seguiment de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda s’ha reunit per aprovar la memòria de les activitats realitzades durant l'any 2019 i plantejar la proposta d’activitats per a l'any 2020. En la reunió de la comissió ha estat present Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques; Carmen Lázaro, vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l'UJI; el director de l’Aula i professor de l'UJI, Joan Feliu; i Juan Salvador Pérez, del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I.

L’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda va impulsar durant l'any passat diverses activitats amb un notable èxit de participació dels ciutadans i ciutadanes d'Onda. Entre les  activitats realitzades destaquen el «Curs de monitors d'activitats de temps lliure infantil i juvenil»; el curs «Aprendre a utilitzar metodologies àgils per crear i emprendre» o l'organització de tallers dins del Festival Intertrànsit on sis artistes plàstics van realitzar unes xarrades-col·loquis sobre la seua trajectòria artística i la seua experiència personal al món de l'art, dirigides a artistes locals i estudiantat de branques artístiques.

El balanç de la relació de l'UJI i l'Ajuntament d'Onda a través de l'Aula està sent molt positiu i des d’ambdues institucions es va a treballar per a tenir, en les properes setmanes, un nou programa d'activitats per a desenvolupar aquest any 2020. A banda de les activitats formatives d'àmbit cultural que es realitzen habitualment (per demanda de la pròpia població d'Onda), es plantejaran realitzar noves activitats adreçades a la formació en llengües o el desenvolupament de projectes formatius i/o investigadors en l'àmbit de l'agricultura. 

L’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda, creada en 2017, té com a objectius promoure la realització d’activitats formatives, investigadores, divulgatives i culturals en el municipi d’Onda. D’aquesta manera, s’intenta potenciar la integració dels ciutadans de la població en la vida econòmica, social i cultural.

Pujar