26 de maig de 2020 26/5/20

El PP lamenta la falta de suport de PSOE i Compromís en la petició d'ajudes per a millorar els polígons industrials

El PP lamenta la falta de suport de PSOE i Compromís en la petició d'ajudes per a millorar els polígons industrials - (foto 1)
  • El PP ha reclamat al Consell que mantinga els plans d'ajuda per a millorar la competitivitat dels polígons industrials i l'oposició ha decidit no donar suport a la proposta

El PP d'Onda ha lamentat hui la negativa del PSOE i Compromís de la localitat de no donar suport a la petició de l'Ajuntament de les ajudes pendents per a millorar els polígons industrials. Els populars han reclamat que es reactiven els plans d'ajuda que hi havia pendents que s'anaven a destinar a la millora de la competitivitat dels polígons ondenses i els regidors de l'oposició van votar en contra en el Ple.

Unes ajudes que “ara més mai són necessàries ja que estaven enfocades a augmentar la competitivitat de les àrees industrials que amb la crisi econòmica és fonamental”, explica el secretari general del PP, Vicente Ramón.

Cal assenyalar que l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha informat l'Ajuntament d'Onda que les dotze sol·licituds presentades per a millorar dotze polígons ondenses no seran concedides. Un projecte que anava a suposar més de 500.000 euros de per a augmentar les inversions en els polígons de la ciutat.

El secretari general del PP considera que “és una llàstima que no s'opte per eliminar aquestes ajudes dins de l'elevat pressupost que té la Generalitat” i més ara “en un moment crucial i complicat”.

Però “pitjor encara és que l'oposició no vulga defensar els interessos generals d'un sector que és fonamental per a l'economia ondense”, adverteix.

Malgrat tot, “és una magnífica notícia” que l'Ajuntament d'Onda estiga treballant en la implantació de fibra òptica en diversos polígons, la creació d'una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i la construcció d'un carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins a Onda, entre altres actuacions.

Pujar