elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament organitza visites gratuïtes teatralitzades al castell i centre històric

L'Ajuntament organitza visites gratuïtes teatralitzades al castell i centre històric - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament organitza visites gratuïtes teatralitzades al castell i centre històric - (foto 2)

  Des de l'àrea de Dinamització Econòmica, dirigida per Ángel Badenas, s'ha posat en marxa una nova modalitat de visites guiades gratuïtes, que seran teatralitzades. A través de diferents personatges, els visitants podran recrear part de l'emblemàtica història d'Onda mitjançant un recorregut pel castell i el centre històric de la ciutat, que va estar habitada en altres temps per ibers, grecs, romans i àrabs. “El seu centre històric està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interès Cultural i a través d'aquesta nova fórmula, sumem un recurs més a la nostra oferta turística conjugant en les visites la història i l'important patrimoni d'Onda”, ha afirmat Badenas.

  Així, l'objectiu d'aquest programa és atraure més visitants un dissabte al mes, des d'abril fins a setembre. Les dates previstes per a aquestes visites guiades són el 22 d'abril, el 13 de maig, el 17 de juny, el 8 de juliol, el 5 d'agost i el 2 de setembre. La visita guiada, que serà en castellà perquè la puguen seguir tant veïns de la localitat com a turistes d'altres zones, començarà al castell a les 19.30 hores i tindrà una duració d'entre 1 hora i mitja  i 1 hora i 45 minuts.

  La inscripció és gratuïta i es podrà fer a les oficines de la Tourit Info, a través del telèfon d'informació turística 964602855 o per correu electrònic a onda@touristinfo.net, fins a completar l'aforament màxim de 35 persones per dia.

  Conscient del potencial que té Onda, el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica ha afirmat que “des de l'equip de govern es pretén incidir en la promoció del castell i del centre històric d'Onda i donar-li un major protagonisme turístic”. Així mateix, Badenas ha assegurat que “amb aquesta acció potenciem encara més l'impacte de les visites que atrauran  les activitats que organitzem en Pasqua, generant també dinamització econòmica durant la primavera i l'estiu”.  El consistori espera que aquesta iniciativa tinga una bona acollida entre els veïns i forans, per a poder ampliar l'experiència en més dates.

   

  Pujar