23 de novembre de 2020 23/11/20

L'Ajuntament d'Onda iniciarà la pavimentació de la mitjana del carrer Moncofa

L'Ajuntament d'Onda iniciarà la pavimentació de la mitjana del carrer Moncofa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Onda iniciarà la pavimentació de la mitjana del carrer Moncofa - (foto 2)
  L'Ajuntament d'Onda iniciarà la pavimentació de la mitjana del carrer Moncofa - (foto 3)

  L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha informat aquest matí sobre els nous treballs que  la regidoria d'Urbanisme que dirigeix Marta Piquer desenvoluparà pròximament i que estan inclosos en el Pla de Millores de Barris. En concret, Huguet ha anunciat que “pròximament es  va a procedir a la pavimentació de la mitjana en el carrer Moncofa i continuarà el bulevard fins a aconseguir la intersecció d'aquesta via amb la plaça 8 de Març”.

  L'Ajuntament invertirà en aquesta fase de l'obra més de 130.000 euros. L'alcalde ha recordat que “el consistori va realitzar les primeres reformes que van sorgir de les demandes dels veïns de la zona” i ha avançat que “ara anem a concloure la millora d'aquest entorn. S'acabarà de pavimentar el bulevard central del carrer Moncofa, es reposaran els arbres i bancs que falten i es va actuar, per primera vegada, en la rotonda quadrada de la Plaça 8 de Març, creant un pas central que unirà el carrer Joan Fuster amb el carrer Moncofa”.

  “Amb l'execució d'aquesta obra, l'actual equip de govern aconsegueix que els veïns d'aquest barri, així com tots els ciutadans onders, tinguen major accessibilitat per a poder finalitzar el circuit saludable que s'estén al llarg de l'avinguda Serra Espadà, continua pel vial Joan Fuster i arriba fins el carrer Moncofa. D'aquesta manera, Onda continua avançant amb projectes que la converteixen en una ciutat saludable, i en una localitat provincial referència en sostenibilitat i progrés, sempre en benefici dels veïns, especialment, aquells amb més dificultats d'accessibilitat”, ha destacat l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet.

  “També es procedirà a embellir amb unes pèrgoles la rotonda quadrada, s'ompliran les sureres que es troben plantats al llarg del carrer Moncofa i la primera pastilla del carrer Joan Fuster, amb material específic de morter de ciment, per a evitar els rovells dels animals, així com la brutícia que deixen els propis arbres, especialment, en l'època tardorenca o quan hi ha dies de molt vent”, ha conclòs Huguet.

  Pujar