24 de setembre de 2020 24/9/20

L'Ajuntament d'Onda col·labora amb l'Associació Riu Sec

L'Ajuntament d'Onda col·labora amb l'Associació Riu Sec - (foto 1)
  • El consistori destinarà quasi 50.000 euros perquè l'associació organitze tallers, cursos formatius i jornades per a ajudar a reinserir-se a alcohòlics rehabilitats

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha signat el conveni de col·laboració amb l'Associació Riu Sec, una entitat local que es dedica a ajudar a alcohòlics rehabilitats a reinserir-se en la societat. Amb aquest acord es realitzarà una primera valoració tècnica per a decidir quins són les millors activitats a posar en marxa que fomenten la reinserció d'aquestes persones i la seva adaptació social a través de jornades de convivència, tallers i cursos formatius.

Així mateix, amb aquest acord es pretén prestar un servei terapèutic completament gratuït, de manera que siga accessible per a totes aquelles persones del programa de reinserció que ho necessiten. Per a això, es comptarà amb un equip terapèutic conformat per un metge, un psicòleg, un educador social i un coordinador del servei, a fi d'assegurar el correcte desenvolupament i consecució dels objectius.

Per a això, l'Ajuntament aportarà 48.235 euros a través d'aquest conveni amb els qual suma esforços amb l'associació per a treballar activament i aconseguir que els usuaris del programa es reinserisquen definitivament en la societat. Aquest treball coordinat permet realitzar programes i activitats a través de l'àrea de Política Social que gestiona la tinent d'alcalde Mari Carmen Aguilella. L'alcalde Ximo Huguet ha destacat que "una de les prioritats d'equip de govern és garantir la igualtat d'oportunitats a tots els onders i ajudar a aquestes persones a què puguen refer la seva vida amb normalitat".

 

Pujar