elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els joves del PP lliuren desenes de joguets a Cáritas per a ajudar als Reis Mags

Els joves del PP lliuren desenes de joguets a Cáritas per a ajudar als Reis Mags

    Els joves del Partit Popular d'Onda han lliurat desenes de joguets a Càrites de la Parròquia Verge del Carmen d'Onda per a tirar una mà a Les seues Majestats els Reis Mags d'Orient en la seua visita a la localitat d'Onda.

    "Volem agrair la resposta multitudinària dels nostres veïns. Han portat regals per a totes les edats. Joguets, mecanos, montables, nines... Tots seran benvinguts perquè demà nit Les seues Majestats criden a la porta de totes les famílies de la localitat", ha explicat Vicent Bou, president de NNGG a Onda.

    La iniciativa promoguda pel col·lectiu de joves a Onda va convertir la seu del PP en la localitat en un improvisat punt de lliurament de joguets els dies 20 i 27 de desembre, de 19.00 a 20.30 hores. "Ha sigut sorprenent el bon acolliment de la campanya, perquè molts veïns han volgut aportar el seu granit d'arena amb un detall que de ben segur aconseguirà que el dissabte al matí siguen molts els xiquets que somriguen en obrir els seus regals", ha considerat Bou.

    Aquest esperit solidari i altruista vertebra l'activitat de NNGG a Onda, "i amb aquesta convocatòria hem volgut aportar el nostre compromís amb una nit màgica que tots hem viscut com a xiquets". "Ha sigut una experiència que desitgem repetir perquè és satisfactori veure com entre tots aconseguim una Onda millor", ha conclòs el president de NNGG en la localitat.

    Pujar