8 de març de 2021 8/3/21

Huguet (PSPV-PSOE) celebra que l'equip de govern del PP haja posat en marxa la proposta socialista dels bons descompte

Huguet (PSPV-PSOE) celebra que l'equip de govern del PP haja posat en marxa la proposta socialista dels bons descompte - (foto 1)
  • El portaveu de grup municipal socialista recorda que les dues úniques iniciatives que s'han activat en favor del comerç i l'hostaleria "han sigut idees dels socialistes"

El PSPV-PSOE d'Onda celebra que l'equip de govern del Partit Popular haja posat en marxa una de les mesures que el grup municipal socialista havia proposat i consensuat amb Onda Centre Comercial i Hosturionda per ajudar al comerç local i l'hostaleria, i que són els bons descomptes.

El portaveu de grup municipal socialista, Ximo Huguet, recorda que les dues úniques mesures que s'han activat en favor del comerç local i l'hostaleria "han sigut gràcies als socialistes: una és esta dels bons descomptes, i l'altra és l'eliminació de la taxa de terrasses en via pública".

Referent a això, Huguet ha afirmat que "estem davant un equip de govern, el del Partit Popular, sense cap classe d'idea ni iniciativa a favor del petit comerç i l'hostaleria local. L'alcaldessa del PP Carmina Ballester només sap viure de la bona herència del partit socialista i és incapaç de plantejar propostes pròpies per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes", ha afegit.

Finalment, Huguet ha instat a Ballester a “deixar de banda el postureo” i a “treballar d'una vegada per totes en les coses que realment preocupa els onders, i que és eixir com més prompte millor d'esta crisi generada per l'emergència sanitària de la Covid-19”.

 

Pujar