28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP exigeix avui a Huguet suspendre la pujada del 30% de les taxes de l'EOI

El PP exigeix avui a Huguet suspendre la pujada del 30% de les taxes de l'EOI - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular d'Onda defensarà aquesta vesprada en ple la suspensió del 30% de pujada de les tarifes que el PSPV ha imposat als alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI). La mesura es presenta davant "l'abús" que el PSPV i el seu soci de Compromís han imposat als estudiants que es formen en idiomes i que converteix "pràcticament en un privilegi el que hauria de ser una formació bàsica dels nostres joves".

  Així ho defensarà el PP aquesta vesprada en ple a través d'una moció que ve recolzada per Noves Generacions el president del qual, Vicent Bou, ha reclamat "sentit comú" i "seny" als qui prevalen la recaptació enfront de la formació. Des del PP consideren els idiomes "una base més de la formació de qualsevol jove, necessària per a accedir al mercat laboral".

  No obstant açò, lamenten, "els qui avui governen en el Consell i a Onda semblen estar més lliurats a la recaptació fiscal que a la vocació social que van abanderar en campanya. Avui aquelles proclames estan enterrades i l'únic desig és gratar-li la butxaca al ciutadà, imposant mesures desproporcionades com la qual van a haver de pagar els alumnes que cursen idiomes el pròxim curs".

  D'altra banda, la iniciativa que el PP presenta al ple també reclama de l'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, la necessitat de ser més exigent i reivindicatiu amb el Consell. "En lloc del servilisme i condescendència al que ens té acostumats, millor li aniria a Onda si tinguérem un alcalde que exigira millores per a l'aulari de la EOI de la nostra localitat".

  "Els grups d'idiomes, lluny de créixer, han minvat. I aquesta situació afecta directament a els qui desitgen obtenir una formació sòlida en idiomes", han assenyalat. "Aquesta vesprada desitgem que recolzen la nostra iniciativa perquè no ho demana el PP, perquè ho reclama Onda", han indicat desde el PP.

  Pujar