elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Elia Pastor serà la Reina Infantil de la Fira d’Onda 2019

Elia Pastor serà la Reina Infantil de la Fira d’Onda 2019
  • Al costat d'Álvaro Pastor, estarà acompanyada per Dafne Viviana Bestit

MÉS FOTOS
Elia Pastor serà la Reina Infantil de la Fira d’Onda 2019 - (foto 2)
Elia Pastor serà la Reina Infantil de la Fira d’Onda 2019 - (foto 3)

La jove, que representarà a tots els nens i nenes les pròximes festes de la Fira d’Onda 2019 serà Elia Pastor, que estarà acompanyada per Álvaro Pastor, del col·legi Virgen del Carmen. L'alcalde, Ximo Huguet, ha presidit aquesta vesprada el sorteig en un acte que s'ha celebrat al saló de Plens de l'Ajuntament al qual també han assistit el regidor de Festes, Asensio Blaya; la reina infantil de les festes de 2018, Carmen Fabregat, la reina sortint Anna Peña, juntament amb les seves respectives dames, familiars de les candidates i onders que tampoc han volgut perdre's aquest emocionant acte.

La nova reina estarà també acompanyada en tot moment per la seua dama Dafne Viviana, del col·legi Baltasar Rull.  Un dels seus primers actes ha estat les fotografies oficials que tradicionalment es fan en finalitzar el sorteig a la porta de l'Ajuntament, acompanyats de familiars i amics que no han volgut perdre's aquest moment tan especial.

Després d'aquest sorteig, Elia Pastor serà reina durant els dotze mesos des de l'acte de proclamació oficial que se celebrarà el mes d'octubre, unes setmanes abans de l'inici de la Fira d’Onda. Ximo Huguet ha donat les gràcies a totes per presentar-se i a les seves famílies per fer l'esforç per a prosseguir aquesta tradició i els desitja “que gaudeixin d'aquest any que segur serà inoblidable per a totes elles”.

Pujar