elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Elena Albalat assumeix l'alcaldia en funcions d'Onda per la baixa mèdica de Ballester

Elena Albalat assumeix l'alcaldia en funcions d'Onda per la baixa mèdica de Ballester
  • L'alcaldessa del Partit Popular va delegar les funcions el passat 4 de maig

Elena Albalat, portaveu i Tinent d'alcalde de l'Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, ha assumit l'alcaldia en funcions d'Onda per la baixa mèdica de Carmina Ballester. De fet, Albalat presidirà demà el ple ordinari de la ciutat castellonenca en haver assumit les funcions d'alcaldessa accidental.

L'alcaldessa va delegar les funcions en la tinenta d'alcalde el passat 4 de maig durant quinze dies encara que, per motius estrictes de salut, Ballester ha prolongat la delegació de funcions.

Tant el municipi d'Onda com l'oposició coneixen la situació personal que travessa la primera edil d'Onda, que va aconseguir la majoria absoluta en les eleccions de 2019, segons confirmen fonts de l'Ajuntament. No obstant això “estan aprofitant la seua baixa mèdica per a traure rèdit polític”.

Així ho han lamentat fonts pròximes a Carmina Ballester arran de la denúncia feta pel PSOE d'Onda que asseguren que “l'alcaldessa popular ha signat el decret de delegació sense data de finalització, deixant els ondenses sense el seu major representant”. 

Els socialistes han assegurat en la seua comunicació que Ballester no va acudir al ple del 12 de maig al·legant ”la malaltia d'un familiar per a confiar les seues funcions a la tinenta d'alcalde”, una situació que ha sorprès els socialistes perquè “cap treballador està més d'un mes sense acudir al lloc de treball per un familiar malalt”.

Així mateix, des del PSPV-PSOE d'Onda asseguren que “si ella no és capaç de donar explicacions, tal vegada hauria de donar-les l'alcaldessa per delegació o el Partit Popular, però no és normal que a Onda estiguem més d'un mes sense alcaldessa i ningú diga res”.

Pujar