27 d’octubre de 2020 27/10/20

Doblet autonòmic per a Diego d’Onda

Doblet autonòmic per a Diego d’Onda - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Doblet autonòmic per a Diego d’Onda - (foto 2)
  Doblet autonòmic per a Diego d’Onda - (foto 3)

  Aquesta setmana ha sigut d'allò més productiva, quant a títols autonòmics es refereix, per a l'escola de pilota d'Onda.

  Dimecres passat a la vesprada en el Trinquet de Alcasser (València) es disputava la fase final autonòmica d'escala i corda individual; a ella havien accedit en categoria cadet, Diego López i en categoria juvenil Alex Catalán.

  Diego va enlluernar amb un joc molt tècnic i sense errors, en el qual no va deixar en cap moment entrar en la partida a cap dels seus tres rivals, guanyant les seues partides per idèntic resultat 15-0, no deixant que li feren ni un sol joc. I proclamant-se campió autonòmic cadet de la modalitat regna de la nostra Comunitat Autònoma.

  Alex malgrat jugar molt bé, va tindre un rival superior al que no va poder guanyar, Joan de Genovés, que finalment seria el campió autonòmic d'aquesta categoria juvenil, havent de conformar-se amb la segona plaça, després de realitzar un campionat molt bo i guanyar als altres rivals.

  I ja el cap de setmana es va realitzar la fase final autonòmica de frare, modalitat de pilota més arrelada a les comarques del nord de Castelló i amb la qual normalment es tanca la temporada de pilota.

  A aquesta fase van accedir dos jugadors d'Onda; d'una banda Diego que va jugar la fase de categoria cadet; en la qual es va proclamar novament campió autonòmic, perquè no va tindre cap rival que li plantejara problemes; i per un altre a la futura promesa ondera, Salva Martí, que en categoria benjamí va aconseguir el subcampionat autonòmic d'aquesta modalitat de frontó tan nostra.

  Finalment comentar que Diego es troba en quarts de final del campionat cadet de Tecnificació d'Escala i Corda Individual, al qual només accedeixen els pilotaris de major nivell i que es troben a les Escoles de Tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana.

  Pujar