elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diego seleccionat per a l’Eurojove 2021 d'Holanda

Diego seleccionat  per a l’Eurojove 2021 d'Holanda
  • Campió del Trofeu Joves d’Escala i Corda Diputació de Castelló

MÉS FOTOS
Diego seleccionat  per a l’Eurojove 2021 d'Holanda - (foto 2)
Diego seleccionat  per a l’Eurojove 2021 d'Holanda - (foto 3)
Diego seleccionat  per a l’Eurojove 2021 d'Holanda - (foto 4)

Aquest mes d'Agost ha sigut molt intens quant a entrenaments i competicions es refereix per al jove jugador de pilota d'Onda.

Durant tot el mes d'Agost s'han desenvolupat una sèrie d'entrenaments amb vista a decidir que jugadors i jugadores conformaran la llista definitiva de seleccionats per a acudir del 21 al 24 d'octubre al Campionat d'Europa (Eurojove 2021) que se celebrarà a Holanda.

El seleccionador, Vicent Molines, va donar a conéixer la llista del combinat masculí i femení el passat 1 de setembre, en la qual figuren 11 jugadors i 10 jugadores. Un total de 21 selecionats que defensaran els colors valencians. Entre ells està el pilotari d'Onda, DIEGO LÓPEZ.

Entrenaments previstos

Durant el mes de setembre hi ha previstos diversos entrenaments. El primer serà el dilluns dia 6, però també hi haurà el dimarts 14, el dilluns 20, el dimarts 21 i el dimarts 28. El cos tècnic determinarà quines modalitats i quines categories corresponent a cada sessió.

Igualment, per al mes d’octubre també hi haurà sessions els dies 6, 10 i 19, així com la cita amb la Trobada del Mediterrani de Simat de la Valldigna (València), del 8 al 10 d’octubre. Així com un torneig de Llargues en El Campello (Alacant).

Trofeu d’Escala i Corda Diputació de Castelló

D'altra banda el jove onder, va aconseguir alçar-se amb el triomf en el Campionat d'Escala i Corda Trofeu Diputació de Castelló, en el qual formava parella amb “Conillet” jugador d'Orba (Alacant) en imposar-se en la final a Julio Palau d’Alginet i Carlos del Genovés disputada el 27 d'Agost en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real, en una final molt igualada en la qual el nostre jugador va ratllar a gran altura, fent les delícies del públic allí present. Prèviament havien guanyat en semifinals a Pablo de Borriol i Guillem de El Puig, el dilluns 23 d'Agost al Trinquet Municipal de Borriol, amb un Trinquet ple fins a la bandera (dins dels límits permesos per les restriccions d'aforament), en el qual Diego va realitzar una de les millors partides que li hem vist últimament.

Aquest trofeu s'ha jugat amb el format de parelles, sense feridors, realitzant el traure el jugador resto des del dau, amb mitgers professionals i restos que estan destacant en el panorama actual.

Diego ha sigut el jugador més destacat del torneig, donant una gran visibilitat a la nostra población i a la nostra provincia, ja que la final va estar transmesa en directe a través del canal de pago  PROXIMIA TV, podent accedir al visionat de la mateixa des de tot el món.

Pujar